Prezentari produse

Radio auto Kruger&Matz KM 2007
Radio auto cu afisaj

Radio auto cu afisaj

Doresti sa iti extinzi echipamentul audio auto? Modelul Kruger&Matz KM 2007 este un radio auto 2 DIN, care a fost echipat cu un ecran tactil de 7 inch cu luminozitate reglabilăa. Incearca-l sa vezi cat de bine va arata in masina ta.

Radio auto cu Bluetooth

Sistem radio auto

Kruger&Matz KM 2007 este un radio auto cu Bluetooth, astfel incat sa poti reda playlist-ul tau de pe smartphone. Mai mult decat atat, datorita microfonului incorporat, KM 2007 va inlocui setul hands-free.

Putere 4x 40 W

Putere 4x 40 W

Radio-ul Kruger&Matz are o putere maxima de 4 x 40 W. In plus, are o reglare a basului si a sunetelor inalte si un egalizator, datorita caruia poti regla setarile de sunet in functie de tipul de muzica pe care il asculti.

Radio auto cu USB, AUX, SD

USB, AUX, SD

Radio-ul auto Kruger&Matz KM 2007 ofera o gama larga de posibilitati atunci cand vine vorba de alegerea unei surse de sunet si video. Pe langa functia Bluetooth, ai un port UBS, mufa AUX si un cititor de carduri de memorie.

Radio cu camera de vizualizare spate

Iesire camera spate

Un radio functional pentru masina ar trebui sa ofere mult mai mult decat redarea de muzica, motiv pentru care modelul KM ​​2007 are o iesire pentru camera fata si o iedire pentru camera spate. Toate acestea pentru un plus de siguranta.

Radio auto cu telecomanda

Radio cu telecomanda

Cine spune ca soferul alege muzica din masina? Pe langa radio-ul auto, setul Kruger&Matz KM 2007 contine si o telecomanda, astfel incat pasagerii din spate pot sa aiba usor acces la radio.