Prezentari produse

Suport telefon pentru biciclete Kruger&Matz XT 50

Suport telefon pentru biciclete Kruger&Matz XT 50

Daca esti pasionat de ciclism, un bun suport pentru smartphone este o necesitate absoluta. Modelul Kruger&Matz XT 50 va fi alegerea perfecta! Acest model este un accesoriu multifunctional care, pe langa functia sa de baza, va inlocui soneria si luminile bicicletei. Mai mult, il puteti folosi ca un powerbank, daca este necesar!

Suport pentru biciclete cu powerbank

Power bank

Iti place sa asculti muzica sau sa vorbesti la telefon in timpul mersului cu bicicleta? Acum poti merge cu usurinta pe un traseu lung, deoarece XT 50 este un suport de telefon cu powerbank cu o capacitate de 2000 mAh. Nu mai trebuie sa iti faci griji cu privire la faptul ca bateria din smartphone-ul tau se epuizeaza in timpul calatoriei.

3 moduri de iluminat

3 moduri de iluminat

XT 50 ofera mult mai mult decat suporturile traditionale pentru biciclete. Accesoriul are 2 LED-uri cu 3 moduri de iluminare. Ai grija de siguranta ta si regleaza-ti lumina in functie de conditiile de pe traseu.

5 sunete de claxon

5 sunete de claxon

Suportul de telefon pentru bicicleta Kruger&Matz XT 50 iti va permite, de asemenea, sa asiguri siguranta trecatorilor, deoarece este echipat cu un claxon. Avantajul sau fata de sunetul traditional este cu siguranta un volum mai bun si capacitatea de a selecta sunetul.