Prezentare TSA0126

Tel silicon Teesa

Tel silicon Teesa

Telul de silicon face parte din gama de ustensile de bucatarie Teesa care utilizeaza silicon puternic, rezistent la temperatura si sigur pentru alimente.

Fiecare dintre noi stie ca merita intotdeauna sa ai la indemana cele mai importante accesorii de bucatarie, care nu numai ca sunt practice, ci si completeaza frumos bucataria. Una dintre aceste ustensile de bucatarie este si telul Teesa. Datorita acestuia, poti amesteca cu usurinta ingredientele pentru aluatul de clatite, poti bate albusul pufos sau sa prepari omletele fara a zgaria suprafetele delicate ale vaselor. Combinatia dintre o piesa de lucru din silicon si un maner din lemn garanteaza un confort excelent in utilizare, iar astfel acest accesoriu va fi un ajutor nepretuit in bucataria ta.

Telul de silicon va fi pe placul celor care apreciaza nu numai functionalitatea, ci si aspectul estetic al bucatariei. Oferta Teesa include si alte ustensile de gatit din aceasta serie, astfel incat sa poti compune propriul set din cele mai necesare accesorii de bucatarie.

Ustensile de bucatarie Teesa