Prezentari produse

Set oale inox Teesa COOK EXPERT PRIME

Set oale inox Teesa COOK EXPERT PRIME

O bucatarie eleganta merita un echipament elegant, cum ar fi setul de vase din inox Cook Expert Prime de la Teesa. Ai la dispozitie patru oale cu capace de sticla calita, care iti vor permite sa pregatesti rapid o masa cu mai multe feluri de mancare. Pentru a asigura siguranta in timpul gatitului, oalele sunt echipate cu manere nituite, rezistente la caldura, cu un strat de silicon. Fa din gatit o placere!

Oale bune din inox

Oale din inox

Te intrebi ce vase sa cumperi? Emailate, din sticlă, sau fonta? Noi iti recomandam vasele din inox. Sunt durabile, nu emit substante nocive in timpul gatitului si sunt, de asemenea, accesibile ca pret.

Vase gradate

Gradatie pe interior

Teesa se asigura ca produsele sale sunt practice si usor de utilizat, motiv pentru care fiecare oala din setul Cook Expert Prime are o scala practica in litri, deci nu vei avea nevoie de un recipient suplimentar pentru a masura ingredientele.

Capac de sticla

Capace de sticla

Setul de oale Teesa include, de asemenea, capace din sticla, rezistente la caldura, cu aerisire, care permit evacuarea aburului, eliminand zgomotul in timpul gatitului si iti permite sa eviti murdaria de pe aragaz.

Fund multistrat

Fund multistrat

Structura multistrat a fundului vaselor Teesa conduce si acumuleaza perfect caldura. Ca urmare, oala se incalzeste rapid, pastreaza bine caldura si o distribuie in oala. Fundul multistrat impiedica mancarea pe care o gatesti sa se arda.

Garnki indukcyjne

Utilizare universala

Cauti vase de gatit pentru plita cu inductie? Materialele folosite si design-ul special fac setul Teesa Cook Expert Prime potrivit pentru gatitul pe plite cu gaz, electrice, cu inductie, cu halogen si ceramice.

Set oale inox COOK EXPERT PRIME