Prezentare KM1406-B

Ultrabook Kruger&Matz Explore 1406
Ultrabook 14 inch Full HD

Rezolutie Full HD

Diagonala de 14.1” este exemplul perfect al raportului de aur. Display-ul este suficient de mare pentru a putea lucra usor pe el, dar in acelasi timp permite mentinerea unui design compact. Un alt aspect important de mentionat este rezolutia Full HD a ecranului, astfel incat tot continutul afisat are o calitate ridicata a imaginii.

Ultrabook cu procesor Intel

La viteza maxima

Ai nevoie de un dispozitiv care sa tina pasul cu tine? Explore 1406 de la Kruger&Matz este alimentat de procesorul Intel® Celeron® N4000 cu 2 nuclee. Ultrabook-ul are memorie RAM de 4 GB LPDDR4 si 64 GB de memorie interna, care, poate fi extinsa cu un card de memorie de 128 GB.

Ultrabook cu Windows 10 Professional

Profesionalism

Windows 10 Professional are o serie de functii comerciale suplimentare care fac din Explore 1406 un laptop de lucru perfect. Versiunea Pro are, printre altele criptare imbunatatita a discului si iti permite, de asemenea, sa te conectezi la domeniu si de la distanta.

Ultrabook cu miniHDMI, USB C si cititor de card SD

Functionalitate sporita

Multitasking-ul oferit de Windows nu este suficient. In plus fata de cititorul de carduri deja mentionat, Explore 1406 are o serie de porturi care ii sporesc functionalitatea, permitand conectarea dispozitivelor externe.

Ultrabook cu baterie puternica

Baterie puternica

Ultrabook-ul Explore 1406 de la Kruger&Matz este pregatit pentru multe ore de lucru fara a fi nevoie sa il reincarci. Poate fi luat cu usurinta la intalniri de afaceri, fara sa trebuiasca sa iti faci griji cu privire la baterie.

Ultrabook cu tastatura mare si touchpad

Un plus de confort

Tastatura ultrabook-ului Explore 1406 nu te va dezamagi; asezarea ei perfect conturata si usurinta de a apasa tastele, impreuna cu touchpad-ul sensibil si precis garanteaza confortul in utilizare.

Ultrabook usor

Design cu stil

Design-ul ultrabook-ul Explore 1406 de la Kruger&Matz este elegant, culoarea negru mat a carcasei oferind un plus de stil, astfel incat se va potrivi cu siguranta atat la birou, cat si in interiorul casei tale. Produsul este subtire si usor, ceea ce te va face sa il iei peste tot cu tine.