Prezentari produse

Headset Bluetooth Kruger&Matz Traveler K15
Headset Bluetooth

Comunici liber

Casca auto Bluetooth este un accesoriu indispensabil pentru fiecare sofer, permitand conversatii confortabile in timp ce conduci. Ai grija de siguranta ta si a celorlalti si foloseste casca Bluetooth Kruger&Matz Traveler K15 atunci cand conduci.

Headset Bluetooth Kruger&Matz Traveler K15
Casca Bluetooth de calitate

Conexiune stabila

Calitate slaba a conexiunii? Cu siguranta nu va fi cazul la castile Kruger&Matz. Produsul utilizeaza tehnologia Bluetooth 5.0, care garanteaza o autonomie mai mare, stabilitate a conexiunii si un consum mai mic de energie.

Casti Bluetooth cu microfon

Apeluri de inalta calitate

O casca Bluetooth buna trebuie sa ofere apeluri de inalta calitate. Traveler K15 are functia HD Voice si reducerea zgomotului din mediul inconjurător, ceea ce te asigura ca interlocutorul tau te va auzi intotdeauna perfect, indiferent daca esti in masina sau in aer liber.

Casca fara fir

Pentru conversatii lungi

Unul dintre avantajele Bluetooth 5.0 este reducerea consumului de energie. Aceasta inseamna ca headsetul Bluetooth Kruger&Matz Traveler K15 va oferi pana la 10 ore de convorbire neintrerupta.

Ce headset Bluetooth sa alegi

Facilitati suplimentare

Castile Bluetooth Kruger&Matz au fost proiectate pentru a satisface cerintele tale, motiv pentru care ofera o serie de facilitati, inclusiv apelare vocala, solicitări vocale si posibilitatea de a se conecta la doua telefoane.