Prezentari produse

Kit tastatura si mouse wireless Rebel Comp WS300

Kit tastatura si mouse wireless Rebel Comp WS300

Alege un stil modern cu setul de tastatura si mouse WS300 din seria Rebel Comp. Principalul avantaj este, desigur, functionarea fara fir, datorita careia vei scapa de problema cablurilor incurcate si inestetice.

Designul subtire al tastaturii va face ca aceasta sa ocupe putin spatiu si va fi alegerea perfecta daca ai un birou mic. Cu toate acestea, dimensiunile compacte nu inseamna mai putine functionalitati. Tastatura are taste numerice, care vor fi utile, de exemplu, atunci cand introduci date. In plus, dispozitivul are si butoane multimedia care iti vor oferi acces rapid la cele mai necesare functii multimedia.

Al doilea element al setului este un mouse optic fara fir. Un senzor de inalta calitate cu o sensibilitate de 1200 DPI garanteaza un control perfect si un raspuns rapid, asigurand astfel un confort ridicat al muncii. Atat tastatura, cat si mouse-ul sunt accesorii Plug&Play, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa instalezi drivere suplimentare. Conecteaza-le la computer si incepe sa lucrezi!