Prezentare KM1407

Laptop de calitate

Rezolutie Full HD

Cauti un laptop fiabil, dar ieftin? Kruger&Matz Explore 1407 a fost creat pentru tine! Dispozitivul a fost echipat cu un ecran Full HD de 14 inch, garantand un confort ridicat de utilizare, chiar si in timpul multor ore de functionare.

Laptop puternic cu procesor Intel

La viteza mare

Ai nevoie de un laptop pentru munca de birou? Explore 1407 de la Kruger&Matz are un procesor Intel Core i3 puternic si eficient, cu 8 GB memorie RAM. Datorita acestei conexiuni, dispozitivul va fi perfect, de exemplu, ca laptop pentru lucrat de acasa, precum si pentru invatarea de la distanta.

Laptop cu SSD

La viteza maxima

Vrei un laptop rapid? Atunci trebuie sa alegi laptop cu un SSD care oferă viteze de citire si scriere mult mai mari. Mai mult, in comparatie cu discul clasic HHD, SSD foloseste mai putina energie si este mai rezistent la lovituri.

Laptop cu Windows

Windows 10 Home!

Laptop-ul Explore 1407 functioneaza cu sistemul de operare Windows, bine cunoscut si usor de folosit. Meniul de Start a fost imbunatatit; astfel ai acces rapid la specificatiile preferate si aplicatiile de care ai nevoie.

Laptop cu HDMI, USB, RJ-45 si micro SD

Functionalitate ridicata

Pentru a creste functionalitatea dispozitivului, Explore 1407 a fost echipat cu o serie de porturi. Datorita acestora, poti, de exemplu, extinde memoria laptopului cu un card micro SD sau poti conecta un suport extern prin porturi USB. De asemenea, ai la dispozitie: port audio, HDMI si un conector Ethernet RJ-45.

Laptop cu baterie puternica

Baterie puternica

Folosesti laptopul nu numai pentru munca acasa, ci si la universitate sau in timp ce calatoresti? Atunci ai nevoie de un dispozitiv care poate fi folosit ore in sir fara reincarcare, ca si Kruger&Matz Explore 1407. Incearca-l si tu!

Laptop cu tastatura confortabila

Un plus de confort

Confortul este extrem de important in timpul orelor de functionare oferite de o baterie mare. Explore 1407 are un aspect perfect configurat al tastelor, cu usurinta de apasare a tastelor si un touchpad sensibil si precis.

Laptop subtire

Design cu stil

Kruger&Matz Explore 1407 are un ecran de 14 inch si specificatii interesante, o carcasa neagra, eleganta. Linia subtire si greutatea redusa a acestui laptop il fac usor de luat cu tine oriunde.