Prezentari produse

Incalzitor terasa infrarosu quartz Teesa

Incalzitor terasa infrarosu quartz Teesa

Iti place sa-ti petreci timpul liber pe balcon sau terasa? Asigura-te ca aceste momente nu sunt deranjate de serile reci. Incalzitorul electric Teesa cu alegerea a trei moduri de incalzire va fi solutia perfecta pentru tine. Datorita incalzirii rapide a tuburilor din sticla de quartz trebuie doar sa pornesti incalzitorul si vei simti imediat caldura placuta raspandindu-se in jur.

Indiferent daca ai un balcon de mici dimensiuni sau o terasa mare, poti integra cu usurinta incalzitorul Teesa in spatiul tau, datorita posibilitatii de a-l monta pe perete sau a-l aseza pe o baza stabila. Mai mult, reglarea inaltimii suportului la peste 2 m si unghiul de înclinare de pană la 45° inseamna ca poti regla dispozitivul in functie de nevoile tale.

Bucura-te de momente lungi de relaxare si nu iti face griji cu privire la frig. Siguranta utilizarii incalzitorului de terasa este garantata de clasa de rezistenta IPX4, care va proteja dispozitivul in timpul precipitatiilor. In plus, acest incalzitor cu quartz are functia de intrerupere a energiei atunci cand dispozitivul se rastoarna.