Prezentari produse

Priza Wi-Fi Kruger&Matz Connect P2

Introdu solutii inteligente acasa, datorita carora vei reduce consumul inutil de energie electrica si vei avea totul sub control. Priza inteligenta Connect P2 de la Kruger&Matz ofera posibilitatea de a gestiona de la distanta dispozitivele conectate la aceasta de oriunde din lume. Si asta este doar o parte din avantajele sale …

Telecomanda

Casa inteligenta

Cheia functionarii inteligente a prizei Kruger&Matz este aplicatia dedicata TuyaSmart disponibila in magazinul Play si iOS, care iti va permite sa controlezi si sa gestionezi dispozitivele conectate in toata casa. In aplicatie, poti partaja priza WiFi inteligenta si cu alti membri ai familiei.

Comanda vocala

Actioneaza dispozitivele vocal

Priza inteligenta Kruger&Matz functioneaza cu Asistentul Google si Amazon Alexa. Tot ce trebuie sa faci este sa le asociezi cu aplicatia Tuya si sa selectezi un asistent si, fara a te deplasa de pe canapea, poti porni si opri dispozitivele din casa ta conectate la Connect P2.

Timer

Dispozitive controlate

Functia Timer te poate ajuta sa economisesti energie electrica. In aplicatia Tuya, poti seta un anumit timp după care soclul va opri dispozitivul conectat la acesta. Este o solutie foarte convenabila pentru a deconecta, de exemplu, incarcatorul sau televizorul de la retea noaptea.

Programare functionare echipamente

Programare

O casa inteligenta este una in care te simti in siguranta. De aceea, priza Connect P2 iti ofera posibilitatea de a planifica programul de functionare a dispozitivelor tale. Cand esti in vacanta, priza va simula prezenta ta in casa, deoarece la un moment prestabilit, lampile conectate la priza inteligenta se vor aprinde sau opri automat.