Prezentari produse

???????????????

Telefon GSM seniori Kruger&Matz Simple 925

Securitate complicata, o serie de aplicatii preinstalate si dimensiuni voluminoase - toate acestea fac dificila utilizarea smartphone-urilor si descurajeaza persoanele in varsta sa aiba acest tip de dispozitiv. Si totusi, utilizarea unui telefon mobil poate fi extrem de simpla - alegeti modelul potrivit, de exemplu telefonul pentru seniori Kruger&Matz Simple 925.

In primul rand, un mobil pentru seniori trebuie sa asigure un confort maxim in timpul utilizarii, de aceea modelul Simple 925 are un afișaj color de 2,2” si butoane mari, lizibile, datorita carora puteti naviga cu usurinta prin meniul intuitiv. O caracteristica importanta care distinge telefoanele pentru seniori de alte telefoane GSM este butonul SOS. Cu un singur clic, dispozitivul trimite mai intai mesaje persoanelor selectate si apoi le apeleaza una cate una. Solutia perfecta atunci cand aveti nevoie de ajutor imediat.

O caracteristica importanta a telefonului Kruger&Matz este lipsa incarcarii frecvente - bateria de 800 mAh dureaza aproximativ 5 ore de convorbire sau pana la 168 de ore de lucru in modul de asteptare. Simple 925 are, de asemenea, o serie de functii suplimentare. Printre acestea, merita mentionat playerul radio si mp3 incorporat, care va asigura accesul constant la cele mai recente informatii ai muzică stocate pe cardul micro SD.