Prezentari produse

Dongle smart pentru televizor Kruger&Matz Air Share 3

Dongle wireless Air Share 3 Kruger&Matz

Nimeni nu a spus ca aveti nevoie de un televizor cu acces la internet pentru a utiliza platforme de streaming. Air Share 3 de la Kruger&Matz transforma televizorul tau intr-unul Smart, iti va permite sa transferi imaginea si sunetul de pe dispozitivele mobile pe un ecran mare. Aceasta este o solutie excelenta daca programele de televiziune digitala terestra nu mai sunt suficiente pentru tine, dar nu doresti sa iti inlocuiesti televizorul cu un model mai nou si mai scump cu Wi-Fi.

Cum sa faci un   televizor Smart

Pe ecran mare

Dongle-ul Smart TV Air Share 3 a fost echipat cu un modul Wi-Fi, gratie caruia streamingul are loc fara fir. Fotografii din galeria telefonului, jocuri descarcate pe tableta sau filme redate de pe un laptop - acum poti vedea totul pe ecranul televizorului, fara a fi nevoie de cabluri suplimentare!

Ce televizor Smart sa cumperi

Design cu stil

A treia editie Air Share cu siguranta nu iti va dezamagi asteptarile estetice! Setul format din televizor si din dongle-ul conectat prin HDMI are o dimensiune compacta, astfel incat sa poti gasi cu usurinta un loc pentru acesta. Carcasa neagra eleganta garanteaza ca dispozitivul se va potrivi cu decorul oricarui living!