Prezentari produse

True wireless

Libertate completa a sunetului

Te intrebi prin ce se caracterizeaza adevaratele casti fara fir? Modelele true wireless - se conecteaza prin Bluetooth nu numai la telefon, ci si una la celalalta. Alege castile intraauriculare fara fir Kruger&Matz M2 si simte libertatea deplina!

Casti cu Bluetooth 5.0

Fara interferente

Nu stii ce casti wireless sa alegi? Asigura-te ca verifici castile intraauriculare Kruger&Matz M2, care utilizeaza tehnologia Bluetooth 5.0. Aceasta este o garantie nu numai a unei conexiuni stabile, ci si a unui consum redus de energie.

Casti cu Bluetooth

Simte profunzimea sunetului

Castile Bluetooth Kruger&Matz M2 ofera o calitate a sunetului asemanatoare cu modelele cu fir, oferind un sunet clar si profund.

Casti cu microfon

Comunicare libera

Cele mai bune casti fara fir sunt, desigur, cele care iti vor oferi nu numai relaxare cu muzica preferata, ci si functionalitate sporita. Kruger&Matz M2 au un microfon incorporat, astfel incat sa poata inlocui headset-ul bluetooth.

Ce casti bluetooth sa alegi

Totul sub control

Vrei sa raspunzi la un apel sau sa schimbi melodia? Nu trebuie sa scoti telefonul din buzunar de fiecare data. Castile fara fir M2 au un buton de control multifunctional care iti permite sa gestionezi in mod convenabil muzica si apelurile.

Casti wireless de mici dimensiuni

La distanta

Daca iti place sa faci miscare, castile BT M2 de la Kruger&Matz ti se vor potrivi perfect! Le poti folosi atunci cand faci jogging, pe bicicleta, dar si la sala. Distanta de actiune de 10 metri inseamna ca poti lasa telefonul pe banca si sa exersezi pe muzica preferata.

Casti cu etui de incarcare

Etui cu incarcare

Uita de incarcarea frecventa a castilor si alege casti wireless cu etui de incarcare, ceea ce iti va prelungi cu mult timpul de functionare. Asigura-te astfel ca vor fi in siguranta, dar si mereu gata de folosire!