Prezentari produse

Trampbulina Rebel Jump

Trambulina Rebel Jump

Saritul pe trambulina este unul dintre cele mai amuzante forme de petrecere a timpului liber, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Din acest motiv, trambulinele pentru copii au devenit foarte la moda si in acelasi timp un element obligatoriu in gradina si va asigura distractie garantata de la inceputul primaverii pana la sfarsitul toamnei. Prin urmare, daca esti interesat de o trambulina pentru copil, alege un model Rebel Jump solid si sigur cu plasa externa, destinat copiilor mai mari.

Trambulina din otel

Constructie rezistenta

Trambulina de gradina Rebel Jump se bazeaza pe o structura puternica, din otel, care, combinata cu o saltea durabila si rezistenta la intemperii, asigura stabilitate si siguranta pentru cei ce o folosesc. O sarcina maxima de 120 kg ii va permite copilului tau sa-si invite prietenii sa sara impreuna sau sa se distreze impreuna cu voi.

Arcuri trambulina

Arcuri intarite

Secretul distractiei pe trambulina sunt arcurile. De aceea, trambulina Rebel pentru copii are 54 arcuri, ceea ce garanteaza dinamica adecvata a revenirii. Mai mult, arcurile au fost supuse unui proces de galvanizare, care le extinde in mod semnificativ viata. Pentru o siguranta mai mare, arcurile sunt ascunse sub un capac verde special.

Scara cu doua trepte

Scara cu doua trepte

Pentru a asigura un confort maxim copiilor in timpul jocului, accesul pe trambulina Rebel Jump este facut pe o scara solida in doua trepte. Aceasta solutie le permite celor mai tineri sa urce si sa coboare pe trambulina ori de cate ori doresc. In plus, siguranta este asigurata de elementele din plastic de pe picioarele scarii.

Trambulina sigura

Trambulina sigura

La ce ar trebui sa fii atent cand cumperi o trambulina? In primul rand la elementele de siguranta pentru copilul tau in timpul jocului. Trambulina Rebel, cu fermoar si cleme securizate, o plasa exterioara inalta si rezistenta si stalpi acoperiti cu spuma groasa, asigura protectia maxima a copilului in timp ce sare.

Cum se asambleaza o trambulina?

Montare usoara

Alegand Rebel Jump nu va fi nevoie sa te intrebi cum sa asamblezi trambulina. Utilizarea suruburilor speciale cu inel contrar faciliteaza foarte mult demontarea si asigura o stabilitate mai mare. Mai mult, setul include toate instrumentele necesare pentru asamblare.