Prezentari produse

Suport universal telefon Kruger&Matz KM1368

Suport universal telefon Kruger&Matz KM1368

Siguranta este primordiala pentru fiecare sofer. De aceea, suportul auto pentru telefon Kruger&Matz va fi indispensabil in echiparea oricarei masini. Produsul va fi perfect pentru utilizarea zilnica si in timpul calatoriilor lungi, cand trebuie sa utilizezi si navigatia. Tot ce trebuie sa faci este sa il asezati pe parbriz si poti parcurge cu usurinta drumuri lungi.

Structura solida a manerului reduce efectul vibratiilor, iar mecanismul cu clichet asigura siguranta smartphone-ului tau in timp ce conduci. In plus, o ventuza solida tine ferm suportul in pozitie, astfel incat sa poti fi sigur ca telefonul tau nu va cadea, chiar si atunci cand conduci pe cel mai accidentat drum.

Suportul pentru smartphone Kruger&Matz este universal si se potriveste oricarui telefon cu latimea de 5,5 cm pana la 8,7 cm. Designul rotativ la 360° iti va permite sa reglezi unghiul de vizualizare adecvat, iar captuseala interioara moale asigura montare anti-alunecare si protejeaza carcasa dispozitivului de zgarieturi.