Prezentari produse

KM0559 Boxa Bluetooth Music Box Go!

Boxa Bluetooth Music Box Go!

Alege boxa potrivita care nu numai ca va stimula atmosfera in timpul intalnirilor cu prietenii, dar, de asemenea, poate transforma o astfel de intalnire intr-o adevarata petrecere. Boxa cu leduri Kruger&Matz Music Box Go! este un dispozitiv usor si compact pe care il poti lua cu usurinta la picnic sau la iesiri cu prietenii. Totul datorita curelei extrem de utile atasate dispozitivului.

Daca nu stii ce boxa este cea mai buna pentru o petrecere, tocmai ai gasit raspunsul! Dotata cu doua difuzoare de 4” cu o putere de 8 W, boxa Bluetooth Kruger&Matz garanteaza calitatea perfecta a melodiilor preferate, iar intrarea de microfon va asigura multe momente vesele in timpul sesiunilor de karaoke.

De asemenea, este de remarcat varietatea de suporturi media pe care le poti utiliza pentru a reda muzica pe Music Box Go! Pe langa transmisia fara fir prin Bluetooth 5.0, ai la dispozitie un port USB 2.0, AUX si un cititor de carduri micro SD. Mai mult, functia True Wireless Stereo permite ca doua boxe Kruger&Matz sa fie asociate fara fir, adaugand mai multa putere petrecerii tale.