Prezentari produse

KM0560 Boxa Bluetooth Music Box Party DJ

Boxa boombox pentru petreceri

Nu-ti place cand petrecerile acasa sunt plictisitoare? Alege o boxa BT care te va ajuta sa incepi petrecerea. Music Box Party DJ, cu două traductoare de 6,5" si unul de 1,5" cu o putere totala de 30 W, va da startul distractiei. Lasa-te purtat de ritmurile melodiilor tale preferate!

Boxa wireless cu launchpad

Efecte sonore

Intra in rolul unui DJ si du-ti prietenii pe ringul de dans! Louncpad-ul cu efecte de sunet preinregistrate te va ajuta in acest sens. Poti alege dintre urmatoarele efecte: muzica techno, sintetizator si percutie. Distractie garantata!

Boxa x-bass

Bas puternic

Surprinde cu puterea si calitatea sunetului! Boxa DJ Music Box Party are functia X-bass care va amplifica sunetele joase si va oferi melodiilor tale un sunet mai complet si mai profund.

Boxa wireless pentru karaoke

Boxa wireless pentru karaoke

Vrei sa organizezi o seara de karaoke acasa? Impreuna cu boxa primesti un microfon fara fir care te va face vedeta serii! Mai mult, datorita intrarii suplimentare a microfonului, puteti canta si in duet!

Boxa Bluetooth cu radio, USB, AUX

Muzica de pe orice dispozitiv

Datorita tehnologiei Bluetooth, boxa Music Box Party DJ se poate conecta practic la orice dispozitiv. Datorita porturilor AUX, USB si microSD, poti asculta lista de redare preferata stocata pe telefon, pe cardul de memorie sau pe pendrive. Music Box Party DJ este un boombox cu radio, astfel incat sa poti asculta cu usurinta posturile preferate.

Boxa cu led-uri

Iluminare de fundal

Vrei sa oferi petrecerii tale o atmosfera de club? Music Box Party DJ are LED-uri RGB care lumineaza difuzoarele pentru a prezenta un spectacol uimitor de lumini. Asadar, aseaza dispozitivul intr-un loc central si bucura-te nu numai de calitatea inalta a sunetului, ci si de functionalitatea larga a boxei!

Boxa Bluetooth cu TWS

True Wireless Stereo

Ofera mai multa putere petrecerii tale! Cu True Wireless Stereo (TWS) poti crea un sistem stereo conectand doua boxe DJ Music Box Party. Astfel, toata lumea va intra cu adevarat in atmosfera de petrecere!

Boxa Bluetooth usor de transportat

Usor de tranportat

Nu-ti place sa stai mult timp intr-un singur loc? Lasa muzica preferata sa te urmeze mereu! Datorita curelei confortabile poti transporta cu usurinta boxa Bluetooth la locul evenimentului.