Prezentari produse

E-book reader Kruger&Matz Library 4
Ce e-book reader sa alegi

Display 6”

Preferi sa porti o carte groasa in geanta sau un dispozitiv subțire si usor care contine titlurile, fisierele si muzica ta preferata? Echipat cu un afișaj de 6”, e-book readerul Kruger&Matz Library 4 este un dispozitiv util, perfect pentru iubitorii de lectura.

Display E-ink Carta

Ca si hartia adevarata

Nu stii ce e-book reader sa alegi? Library 4 de la Kruger&Matz va fi o alegere excelenta. Are o matrice E-ink Carta, care nu numai ca imita aspectul unei carti obisnuite, dar ofera si un contrast mai mare si elimina necesitatea de a reimprospata frecvent ecranul. Datorita modului de noapte, cititorul permite, de asemenea, citirea confortabila in intuneric.

Un e-book reader care merita

O biblioteca la indemana

Daca esti un iubitor de carte, cu siguranta te intrebi daca merita sa cumperi un e-book reader? Raspunsul este cu siguranta, da! 8 GB de memorie interna cu posibilitatea extinderii cu inca 32 GB cu un card SD inseamna ca poti avea intreaga biblioteca mereu la indemana.

Etui pentru e-book reader

Husa eleganta inclusa in set

Impreuna cu e-book readerul vei primi o husa dedicata si o folie de sticla ce iti permit sa tii produsul in geanta fara sa-ti fie frica de lovituri sau zgarieturi. Datorita designului pliabil, husa iti permite sa pui e-book readerul in pozitia potrivita pentru citit.