(RB-5010) APARAT DE SPALAT CU PRESIUNE 1200W REBEL Aparat De Spalat Cu Presiune 1200w Rebel

LA ACEST PRODUS NU SE ACORDA DISCOUNT
Aparat de spalat cu presiune Rebel RB-5010

Aparat de spalat cu presiune Rebel RB-5010

Te intrebi ce aparat de spalat cu presiune sa alegi pentru acasa? Rebel RB-5010 este un dispozitiv avansat care te va ajuta cu usurinta sa pastrezi curatenia acasa.

Rezultate vizibile

Rezultate vizibile

Aparatul de spalat cu presiune Rebel este echipat cu un motor de 1200 W, care, in combinatie cu o pompa eficienta care foloseste pana la 330 de litri de apa pe ora, este capabil sa genereze o presiune de pana la 100 de bari, ceea ce va indeparta eficient murdaria persistenta de pe diverse tipuri de suprafete. ​

Aparat de spalat cu presiune cu flux reglabil

Reglarea fluxului

Unul dintre avantajele produsului Rebel il reprezinta optiunea de reglare a presiunii. Aceasta functie extrem de utila permite reglarea puterii fluxului de apa la diferite suprafete si tipuri de murdarie. Poti reduce presiunea atunci cand ai de-a face cu suprafete delicate sau o poti creste pentru a indeparta petele dure.

Aparat de spalat cu presiune pentru acasa

Utilizare versatila

Aparatul de spalat cu presiune Rebel este o unealta de incredere care te va ajuta sa pastrezi curatenia. Datorita functionalitati sale iti va folosi pentru curatarea fatadei cladirilor, teraselor, mobilierului de gradina, masinilor sau motocicletelor, precum si pentru indepartarea murdariei de pe diverse suprafete.

Aparat de spalat cu presiune pentru acasa
Aparat de spalat sub presiune cu filtru src=

Filtru protectie pompa

Aparatul este echipat cu un filtru special care previne intrarea particulelor mici, precum nisipul sau alte impuritati, in pompa. Astfel, te vei putea bucura de performanta si fiabilitatea pe termen lung a aparatului de spalat cu presiune.

Quick Connect

Dimensiuni compacte

Datorita dimensiunilor sale compacte, aparatul de spalat cu presiune Rebel ocupa putin spatiu si poate fi depozitat in incaperi mici, garaje, dulapuri sau pe rafturi. Un alt aspect important de mentionat, rotile solide si manerul permit transportarea si manevrarea usoara pe diferite suprafete.

Dimensiuni compacte

Sistem Quick Connect

Aparatul de spalat cu presiune RB-5010 are, de asemenea, un sistem Quick Connect care iti permite sa conectezi rapid si usor diverse accesorii, de exemplu duza, pistol sau furtun. Acest lucru iti permite sa schimbi rapid configuratia masinii de spalat pentru a indeplini o varietate de sarcini de curatare.

Laveta rezistenta la apa

Depozitare usoara a accesoriilor

Impreuna cu aparatul de spalat, primesti un pistol, 2 duze, un furtun si un adaptor de intrare cu filtru. Carcasa dispozitivului are manere confortabile pe care poti rula cu usurinta furtunul si cablul de alimentare. La randul sau, depozitarea lancei va fi facilitata de un compartiment special amenajat.

Pistol de spalat cu presiune

Libertate de actiune

Furtunul aparatului de spalat cu presiune Rebel are o lungime de 5 metri. Acest lucru permite o mai mare libertate de miscare, precum si flexibilitate si intindere, facand mai usor accesul in zonele greu accesibile atunci cand faci curat.

Dimensiune compactă
Motor eficient
Sistem de conectare rapidă
Mâner confortabil și roți de transport
Funcția de oprire automată
Protectie termică

----------
DATE TEHNICE
----------
Putere: 1200W
Presiunea apei: 70 bar (max. 100 bar)
Capacitate de pompare: 330 l/h
Presiune: 1,2 MPa
temperatura apei de intrare: 50oC
Alimentare: 220 - 240 V AC, 50 / 60 Hz
Dimensiuni: 332 x 266 x 681 mm
Greutate: 5,6 kg
Lungime cablu de alimentare: 5 m
Lungime furtun: 5 m
Inclus: pistol, 2 duze, furtun, adaptor de intrare cu filtru
----------
Nivel de presiune acustică LPA: 81 dB (A), K= 3 dB (A)
Nivel de putere sonoră LWA: 92 dB (A), K= 3 dB (A)
Vibrația mână-braț: ah 2,5 m/s2 K=1,5 m/s2a