Termeni si conditii

 
Acest magazin virtual se adreseaza clientilor persoane juridice.

Pentru a folosi acest magazin va obligati sa furnizati date exacte si corecte despre identitatea firmei Dvs si, de asemenea, ne dati acordul de a emite factura fiscala fara semnatura Dvs.

Datele obtinute in urma completarii formularelor de inregistrare au caracter strict confidential si nu vor fi instrainate unui tert. Lechpol Electronic poate folosi anumite date in scopuri publicitare si de marketing. Inainte de prima comanda, veti fi rugati sa ne furnizati o copie dupa CUI-ul societatii.

Reguli de vanzare:

  • Modalitatile de comanda sunt: telefonice, prin fax, prin e-mail, personale.
  • Comenzile transmise pana la ora 12:00 vor fi realizate si, in masura volumului de comenzi din depozit, vor fi expediate in aceeasi zi.
  • Pentru comenzile urgente exista posibilitatea selectarii optiunii Livrare prioritara, al carei cost este 9.90 lei + tva. Aceasta optiune poate fi selectata in intervalul orar 12:00-15:00 pentru comenzi cu maxim 15 linii.
  • Livrarea marfii se face prin intermediul curieratului rutier. Firma noastra livreaza marfa implicit cu firma de curierat rapid DPD, GLS, Nemo Express si PALLEX.
  • Preturile de pe pagina de internet nu includ TVA si cheltuieli de transport. Beneficiaza de transport gratuit comenzile a caror valoare depaseste 500 RON net, pentru celelalte taxa de transport fiind de 9.99 lei +TVA.
  • In cazul selectarii firmelor de curierat DPD sau GLS, de la a doua comanda plasata in aceeasi zi se vor achita taxele de transport. (ex. Ati plasat o comanda cu valoare de 500 RON net si dupa 2 ore replasati o alta comanda de 600 RON net. Pentru a doua comanda dar si pentru urmatoarele plasate in aceeasi zi se vor achita taxele de transport aferente)
  • Pentru realizarea primei comenzi adresati-va departamentului vanzari pentru a se stabili modalitatea de plata.
  • Articolele care pot constitui eventuale reclamatii trebuie sa fie impachetate intr-un ambalaj corespunzator care sa permita transportul in conditii de siguranta. Mai exact acestea trebuie impachetate intr-un ambalaj care sa nu permita deterioarea produsului pe timpul transportului.
  • Valoarea comenzii minime este 100 RON net.

Echipa LECHPOL ELECTRONIC SRL face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe acest site. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: pozele au caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale.
Fotografiile afisate au caracter orientativ si produsul poate contine accesorii diferite fata de pachetul standard.
Specificatiile tehnice sunt informative, conforme cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea pot fi modificate fara o instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.

Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.
Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

In atentia tuturor partenerilor care achizitioneaza sau au achizitionat detectoare de metal, va aducem la cunostinta urmatoarele:

In tara noastra detinerea si utilizarea detectoarelor de metale de catre persoane fizice sau juridice este reglementata de urmatoarele legi: Ordinul Nr. 251/409/2275/M 115 din 31 mai 2004 pentru aprobarea Normelor tehnice privind detinerea si comercializarea detectoarelor de metale, Ordonanta Guvernului nr. 43/2000 privind protectia patrimoniului arheologic si declararea unor situri arheologice ca zone de interes national, Legea 182/2000 republicata in 2008 si Legea 422/2001 republicata in 2006.

Obtinerea autorizatiei de detinere a detectoarelor de metale se face prin depunerea unei cereri tip la Inspectoratul Judetean de Politie (Serviciul de Investigatii Criminale) in raza caruia aveti domiciliul, impreuna cu urmatoarele acte: act de identitate(copie si original), actul ce dovedeste posesia detectorului de metale (copie si original), cazier judiciar, chitanta ce atesta plata sumei de 10 lei la trezorerie. Autorizatia se elibereaza in mod normal in 10 zile.Protectia Datelor cu Caracter Personal