Conditii

 
Acest magazin virtual se adreseaza clientilor persoane juridice.

Pentru a folosi acest magazin va obligati sa furnizati date exacte si corecte despre identitatea firmei Dvs si, de asemenea, ne dati acordul de a emite factura fiscala fara semnatura Dvs.

Datele obtinute in urma completarii formularelor de inregistrare au caracter strict confidential si nu vor fi instrainate unui tert. Lechpol Electronic poate folosi anumite date in scopuri publicitare si de marketing. Inainte de prima comanda, veti fi rugati sa ne furnizati o copie dupa CUI-ul societatii.

Reguli de vanzare:

  • Modalitatile de comanda sunt: telefonice, prin fax, prin e-mail, personale.
  • Comenzile transmise pana la ora 12:00 pot fi realizate in aceeasi zi.
  • Livrarea marfii se face prin intermediul curieratului rutier. Firma noastra livreaza marfa implicit cu firma de curierat rapid Nemo Expres si GLS.
  • Preturile de pe pagina de internet nu includ TVA si cheltuieli de transport. In cazul selectarii firmei de curierat Nemo Express, beneficiaza de transport gratuit comenzile a caror valoare depaseste 200 RON net. In cazul selectarii firmei de curierat GLS, beneficiaza de transport gratuit comenzile a caror valoare depaseste 300 RON net.
  • In cazul selectarii firmei de curierat GLS, de la a doua comanda plasata in aceeasi zi se vor achita taxele de transport. (ex. Ati plasat o comanda cu valoare de 300 RON net si dupa 2 ore replasati o alta comanda de 400 RON net. Pentru a doua comanda dar si pentru urmatoarele plasate in aceeasi zi se vor achita taxele de transport aferente)
  • Pentru realizarea primei comenzi adresati-va departamentului vanzari pentru a se stabili modalitatea de plata.
  • Articolele care pot constitui eventuale reclamatii trebuie sa fie impachetate intr-un ambalaj corespunzator care sa permita transportul in conditii de siguranta. Mai exact acestea trebuie impachetate intr-un ambalaj care sa nu permita deterioarea produsului pe timpul transportului.
  • Valoarea comenzii minime este 100 RON net.

Echipa LECHPOL ELECTRONIC SRL face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe acest site. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: pozele au caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale.
Fotografiile afisate au caracter orientativ si produsul poate contine accesorii diferite fata de pachetul standard.
Specificatiile tehnice sunt informative, conforme cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea pot fi modificate fara o instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.

Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.
Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

In atentia tuturor partenerilor care achizitioneaza detectorul de metal URZ0672 va aducem la cunostinta urmatoarele:

In tara noastra detinerea si utilizarea detectoarelor de metale de catre persoane fizice sau juridice este reglementata de urmatoarele legi: Ordinul Nr. 251/409/2275/M 115 din 31 mai 2004 pentru aprobarea Normelor tehnice privind detinerea si comercializarea detectoarelor de metale, Ordonanta Guvernului nr. 43/2000 privind protectia patrimoniului arheologic si declararea unor situri arheologice ca zone de interes national, Legea 182/2000 republicata in 2008 si Legea 422/2001 republicata in 2006.

Obtinerea autorizatiei de detinere a detectoarelor de metale se face prin depunerea unei cereri tip la Inspectoratul Judetean de Politie (Serviciul de Investigatii Criminale) in raza caruia aveti domiciliul, impreuna cu urmatoarele acte: act de identitate(copie si original), actul ce dovedeste posesia detectorului de metale (copie si original), cazier judiciar, chitanta ce atesta plata sumei de 10 lei la trezorerie. Autorizatia se elibereaza in mod normal in 10 zile.INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC LECHPOL ELECTRONIC SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastre ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este livrarea produselor.

Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare finalizarii comenzii.
Refuzul dvs. determina imposiblitatea prelucrarii comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: departament vanzari si relatii cu clientii.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office@lechpol.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.