(TSA0506B) APARAT MASAJ TIP PISTOL RELAX GUN M500 NEGRU TEESA PROMO Aparat Masaj Tip Pistol Relax Gun M500 Negru Teesa

LA ACEST PRODUS NU SE ACORDA DISCOUNT
Pistolet do masażu, ręczny wibracyjny masażer Teesa RELAX GUN MG50

Aparat de masaj Teesa

Ai grija de muschii tai dupa un antrenament intens sau o zi lunga de lucru la computer. In loc sa mergi la un maseur, alege aparatul de masaj Teesa RELAX TOUCH M500, care iti va oferi un masaj la cel mai inalt nivel. Acum poti sa te relaxezi in confortul propriei case oricand doresti!

Masaj pentru corp

Masaj util

Aparatul de masaj muscular este perfect pentru relaxarea picioarelor, umerilor sau a spatelui. Iti permite sa stimulezi toate grupele musculare, astfel incat il poti folosi cu succes pentru a-ti masa picioarele dupa o zi grea sau mainile, dupa o munca fizica intensa. Aparatul este perfect si pentru masaj anticelulitic.

Aparat de masaj cu acumulatori

Reglare in 4 pasi

Daca te intrebi ce pistol de masaj ti se potriveste, alege un model cu viteza reglabila. Teesa RELAX TOUCH M500 are reglare in 4 trepte a curselor in intervalul de la 1600 la 3000 pe minut. Lasa-ti muschii sa se refaca rapid si in siguranta.

Aparat de masaj cu vibratii

Aparat de masaj cu acumulatori

Aparatul de masaj muscular Teesa are o baterie incorporata de 2000 mAh, astfel incat sa-l poti folosi pentru mai multe ore. Indicatorul LED de pe carcasa te va informa despre nivelul de incarcare a bateriei. Datorita acestui lucru, daca este necesar, poti incarca dispozitivul folosind cablul USB-C inclus in set.

4 capete de masaj

4 capete de masaj

Aparatul de masaj RELAX Touch M500 este echipat cu 4 accesorii pentru masaj. In functie de nevoile tale, poti folosi capul tip bila care poate fi utilizat pentru grupe musculare mari, sau capul de masaj tip furca ce maseaza perfect zona coloanei vertebrale sau a tendoanelor lui Ahile. Pe de alta parte, puteti masa grupele mari de muschi cu accesoriul plat, iar accesoriul tip glont va putea fi utilizat pentru tesuturi si articulatii profunde, palme si picioare.

4 setări de viteză
Baterie LED și indicator de mod
Oprire automată după 15 minute
Design compact și ergonomic
Funcționare silențioasă

Date tehnice

Putere: 25 W
Vieză: 1600 - 3000 spm (26,6 - 50 Hz)
Timp de funcționare: 3 - 7 ore (în funcție de setare)
Timp de încărcare: până la 4 ore
Amplitudinea cursei capului de masaj: până la 6 mm
Nivel de zgomot: 60 dB
Material: ABS + aluminiu
Baterie: 2000 mAh
Alimentare: 5 V / 2 A
Setul include: 4 capete de masaj, cablu de încărcare USB-C, manual de utilizare

Culoare: negru