(D-DCM1000R) CAFETIERA 1.5 L 1000 W DAEWOO Cafetiera 1.5 L 1000 W Daewoo

LA ACEST PRODUS NU SE ACORDA DISCOUNT
Cafetiera este una dintre cele mai folosite electrocasnice de bucatarie! Este foarte usor de utilizat prin faptul ca elimina necesitatea atentiei constante sau a efortului fizic si este extrem de eficienta in ce priveste raportul calitate-pret.
Design ergonomic – perfect adaptat pentru o utilizare confortabila, eficienta si usoara, pentru a combina perfect designul atractiv cu functionalitatea ireprosabila.
Sistem anti–picurare – extrem de util, deoarece permite inlaturarea vasului de cafea fara sa curga vreun strop, impiedicand astfel ca suportul cafetierei sa se murdareasca.
Putere nominala – puterea cafetierei de 1000W va asigura ca prepararea cafelei va dura mai putin, intrucat apa va fi incalzita mai repede si toate procesele se vor desfasura mai rapid.
Indicator nivel apa – integrat in rezervor, pentru o umplere usoara si pentru evitarea situatiilor in care cafeaua nu se prepara suficient din cauza lipsei de apa.
Filtru permanent – igienic, usor de indepartat pentru umplere sau curatare.
Timer usor de programat – permite setarea pornirii aparatului si prepararea cafelei la ora dorita, ideal pentru a o savura la primele ore ale diminetii.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Cafea macinata
Utilizare: Rezidential
Numar de cesti: 15
Tip panou de comanda: Digital
Tip display: LCD
Material recipient: Sticla
Functii:
- Sistem Anti-picurare
- Timer
- Picioruse anti-alunecare
- Filtru detasabil si lavabil
- Indicator nivel apa
Continut pachet: 1 x Cafetiera
Putere: 1000 W
Culoare: rosu si negru
Capacitate recipient 1.5 l