(T-FV1713) FIER DE CALCAT FV1713 2000W TEFAL Fier De Calcat Fv1713 2000w Tefal

LA ACEST PRODUS NU SE ACORDA DISCOUNT
Fierul de calcat cu abur Virtuo ofera sesiuni de calcat rapide si usoare fara a face vreun compromis privind rezultatele. Designul sau ergonomic si declansatorul de abur se combina perfect cu talpa antiaderenta pentru a obtine rezultate exceptionale si usurinta in folosire. Mai mult, produsul are o putere de 2000 W pentru a obtine rezultate rapide si un jet de abur puternic de 90 g pentru a netezi chiar si cele mai incapatanate cute.
Descopera Virtuo, fierul de calcat cu abur ce-ti ofera sesiuni rapide de calcat, usurinta in folosire si rezultate pe care te poti baza. Acest fier de calcat usor de folosit are o putere de 2000 W pentru rezultate rapide, abur variabil de 24 g/min pentru sesiuni de calcat eficiente si un jet de abur puternic de 90 g pentru a netezi chiar si cele mai incapatanate cute. Performanta se combina perfect cu usurinta in folosire si comoditatea datorita designului compact, a talpii antiaderente si a declansatorului de abur ergonomic creat special pentru a face sesiunile de calcat mai usoare si mai confortabile. Datorita sistemului antipicurare ce previne aparitia petelor pe tesatura, rezultatelor rapide si performantelor de incredere, fierul de calcat Virtuo este alegerea perfecta pentru sesiuni de calcat rapide si confortabile.
Fierul de calcat este prevazut cu o talpa neteda, cu o tehnologie avansata ce ofera rezultate exceptionale de alunecare si nonaderenta.
Fierul de calcat cu abur Virtuo dispune de o putere de 2000 W si un jet de abur puternic de 90 g pentru a netezi chiar si cele mai incapatanate cute si pentru a obtine sesiuni de calcat rapide
Produsul este prevazut cu functia de abur variabil, de 24 g/min, ce ofera sesiuni eficiente de calcare.

Abur vertical
Aceasta functie te ajuta sa improspatezi sau sa netezesti tesaturile delicate sau cele aflate pe umeras.

Functie anticalcar
Sistemul anticalcar integrat face ca intretinerea fierului de calcat Virtuo sa se faca cu usurinta, pentru rezultate perfecte de durata.

Spray
Folosirea acestuia faciliteaza netezirea tesaturilor chiar si in cazul celor mai dificile cute.

Sistem antipicurare
Previne scurgerile de apa si aparitia petelor la nivelul tesaturilor.


Putere: 2000 W
Tip panou de comanda: Mecanic
Capacitate recipient apa: 0.2 l