(ZAB0124) HUSA WATERPROOF REBEL Husa Waterproof Rebel

LA ACEST PRODUS NU SE ACORDA DISCOUNT
Geanta scuter impermeabila

Geanta scuter impermeabila

Mergi la o plimbare cu trotineta electrica? Cu siguranta sunt cateva lucruri pe care vrei sa le iei cu tine. Telefon, portofel, chei... Cand le porti in buzunar, le poti pierde cu usurinta. O geanta cu fixare pe ghidonul trotinetei este o solutie mult mai buna, iar astfel vei avea acces comod la toate accesoriile pe care le ai.

Produsul este atasat cu velcro, ceea ce inseamna ca atat fixarea, cat si scoaterea lui se face rapid si usor si nu necesita unelte sau accesorii suplimentare. Important este ca geanta are pana la 4 carlige care asigura ca nu va cadea sau nu se va misca - chiar si atunci cand conduci pe teren accidentat.

Geanta pentru scuter Rebel Toys are o capacitate foarte mare. Pot incapea cu usurinta in ea nu doar accesorii mai mici precum chei sau un smartphone, ci si o sticla de apa si chiar casti. Mai mult, are doua buzunare in interior si o carabiniera, ceea ce va facilita organizarea articolelor din interior.

Geanta este realizata din material dur PU, ceea ce inseamna ca nu se deformează la presiune, astfel incat sa fii sigur ca articolele depozitate sunt in siguranta. Printre avantaje se numara si rezistenta la apa, datorita careia nu trebuie sa iti faci griji cu privire la deteriorarea continutului, chiar si atunci cand te prinde ploaia la plimbare.

Material impermeabil
Închizătoare în patru puncte la ghidon
Două compartimente în interior
Fermoar dublu
Capacitate: 4 l
Dimensiuni: 310 x 165 x 125 mm
Greutate: 290 g