(EA-FL-2000R) LANTERNA LED FL-2000R BUDDY EVERACTIVE NOUTATE Lanterna Led Fl-2000r Buddy Everactive

LA ACEST PRODUS NU SE ACORDA DISCOUNT
FL-2000R este o lanternă portabilă și puternică de la marca everActive. Cu un flux luminos de 2000 de lumeni, puteți oferi o iluminare excelentă chiar și în întuneric complet.

Treceți la următorul nivel cu everActive!
Lanterna everActive FL-2000R este extrem de confortabilă de utilizat, realizată din aluminiu rezistent caracterizat printr-o durabilitate sporită.
Lanterna este echipată cu un LED modern cu o putere de până la 20W, ceea ce o face extrem de puternică pentru dimensiunea sa.
Datorită componentelor de înaltă calitate, lanterna poate funcționa atât acasă, într-o excursie în camping sau în timpul unei plimbări de seară în pădure.
Carcasa dispozitivului este realizata din aluminiu extrem de rezistent, protectie IPX6.
Aparatul este alimentat de o baterie litiu-ion de 2200mAh! Bateria este detasabila, se incarca folosind portul USB-C integrat in lanterna, timpul de incarcare este de aproximativ 3,5 ore.

Datorită dimensiunii sale compacte, lanterna FL-2000R se va potrivi cu ușurință într-o geantă de mână, rucsac de călătorie sau valiză. Datorită LED-ului puternic, lanterna va funcționa în întuneric complet fără probleme majore, asigurând o funcționare îndelungată, neîntreruptă.