(D-DMG2000C) MASINA TOCAT CARNE 2000 W DAEWOO Masina Tocat Carne 2000 W Daewoo

LA ACEST PRODUS NU SE ACORDA DISCOUNT
Masina de tocat carne face parte din categoria de electrocasnice care nu ar trebui sa lipseasca din bucataria niciunei gospodine. Aceasta este ideala pentru pregatirea carnii in casa, dar si a sucului de rosii.
Capacitate tocare- 2.2 kg/min.

Mirosul aromat de sarmale din perioada sarbatorilor sau a chiftelelor va ramane unul unic in categoria preparatelor traditionate romanesti. Masina de tocat va va usura munca datorita capacitatii sale de tocare de 2.2 kg/min ceea ce va ajuta la prepararea unei cantitati semnificative de carne intr-un timp scurt.

3 discuri de taiere
Discurile de taiere ale aparatului va ofera variante de tocare diferite, in functie de ceea ce doriti sa preparati. Veti putea folosi discul pentru tocare fina, medie sau grosiera.

Lame taiere inox
Lamele de taiere sunt foarte importante la o masina de tocat carne, de aceea lama din inox este special gandita pentru a oferi rezultate optime indiferent de consistenta carnii si de varianta de tocare dorita. Pentru o utilizare performanta si de lunga durata.

Putere maxima- 2000 W
Pentru prepararea retetelor dorite aveti nevoie de un aparat care sa va sustina in cele mai importante etape de pregatire. De aceea, puterea mare de 2000 W confirma performanta produsului, care va garanta rezultate excelente intr-un timp foarte scurt, dar si o tocare perfecta a tuturor tipurilor de carne.

Diametru larg gura de tocare + functie reverse
Diametrul larg al gurii de tocare va permite sa introduceti o cantitate mare de carne in aparat, astfel scurtati timpul de lucru. In plus, pentru a creste durabilitatea aparatului, din cand in cand, atunci cand lucrati cu alimente mai dure si greu de sfaramat, puteti folositi functia Revers.

Cupla angrenare metalica
Aparatul va tine pasul cu dumneavoastra deoarece cupla de angrenare metalica pune in miscare mecanismul de rotire a acestuia pentru o functionare eficienta si rezultate optime.

Picioruse din cauciuc
Piciorusele aparatului sunt realizate din cauciuc, oferind astfel o stabilitate deosebita. Gandit atat pentru siguranta dumneavoastra, cat si pentru prevenirea distrugerii aparatului.

CARACTERISTICI GENERALE

Accesorii incluse: accesoriu impingere, accesoriu pentru carnati, accesoriu pentru suc de tomate
Utilizare: Rezidential
Material: Inox
Numar de site: 3
Culoare: Crem

SPECIFICATII TEHNICE

Putere: 2000 W
Capacitatea de taiere: 2.2 kg/min
Material lame: Inox