(D-DHM150R) MIXER CU BOL ROTATIV 1600W DAEWOO Mixer Cu Bol Rotativ 1600w Daewoo

LA ACEST PRODUS NU SE ACORDA DISCOUNT
Mixer cu bol din inox
Un mixer cu bol performant si versatil iti va reda bucuria de a prepara prajituri si produse de patiserie la tine acasa! De la baterea albusurilor de oua, pana la a framanta aluatul de pizza, mixerul cu bol de la Daewoo este ajutorul tau de nadejde; accesibil, usor de folosit si cu un design modern.

Putere maxima de 1600 W
Pentru prepararea retetelor dorite aveti nevoie de un aparat care sa va sustina in cele mai importante etape de pregatire. De aceea, puterea mare de 1600 W confirma performanta produsului, care va garanta rezultate excelente intr-un timp foarte scurt, dar si o omogenizare perfecta a ingredientelor.

10 trepte de viteza
Puteti seta una din cele 10 viteze disponibile in functie de consistenta si ingredientele folosite; astfel, aveti certitudinea ca puteti prepara compozitii diverse: creme delicioase pentru prajituri, sosuri pentru paste sau aluaturi pentru pizza sau placinte.

Capacitate bol de 4.5 litri
Bolul din inox are o capacitate de 4.5 litri, suficient de mare pentru prepararea unei cantitati semnificative de aluat, fara sa fie nevoie de mai multe transe. De altfel, atat cremele, cat si sosurile vor avea spatiu pentru a fi amestecate fara a stropi bucataria.

Accesorii incluse
Un aparat care va va inveseli bucataria si va va ajuta sa preparati cele mai gustoase preparate in propria bucatarie. Acesta vine la dumneavoastra cu accesorii de framantare, tel si paleta de amestecare detasabile.

Bol elegant si fiabil din inox
Pe langa aspectul estetic placut, bolul din inox al produsului are o constructie rezistenta si robusta pentru utilizarea acestuia in siguranta.

Indicator de stare cu led – ON/OFF
Indicatorul cu led arata cu exactitate atunci cand aparatul este sau nu in functiune sau la ce treapta de viteza se afla. Usor de utilizat, acest aparat va deveni aliatul dumneavoastra preferat in bucatarie.

Picioruse din silicon tip ventuza
Piciorusele aparatului sunt realizate din silicon tip ventuza, oferind astfel stabilitate deosebita, indiferent de viteza aleasa. Gandit atat pentru siguranta dumneavoastra, cat si pentru prevenirea distrugerii aparatului.

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Mixer cu bol
Capacitate bol: 4.5 l
Material bol: Inox
Caracteristici cheie: Sistem anti-alunecare
Continut pachet:
- 1 x Tel
- 1 x Paleta amestecare
- 1 x Carlig framantare
- 1 x Mixer cu bol
Culoare: Crem

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere: 1600 W
Tensiune alimentare: 220 V - 240 V
Trepte de viteza: 10

DIMENSIUNI

Lungime: 31.5 cm
Latime: 38 cm
Lungime cablu: 1.15 m
Greutate: 3.3 Kg