(D-DMO160) MOP ELECTRIC CU ABURI 1500W DAEWOO Mop Electric Cu Aburi 1500w Daewoo

LA ACEST PRODUS NU SE ACORDA DISCOUNT
MOP CU ABUR pentru o curatare rapida si eficienta
Mopul cu aburi poate inlocui un numar surprinzator de unelte de curatenie precum maturile, farasele, galetile, mopurile clasice sau chiar unele aspiratoare. Mopul cu aburi Daewoo poate curata covorul din sufragerie, dar si gresia din bucatarie sau scaunele masinii.

Putere nominala – puterea motorului de 1600 W ofera aparatului un nivel ideal de eficienta.

Temperatura abur – aburul cu o temperatura de pana la 150°C va distruge 99% din bacterii, acarieni, virusi si alti alergeni.

Spray detergent – mopul poate fi folosit cu sau fara detergent, dar in orice conditii va face o treaba excelenta. Detergentul va aduce un plus in a scapa mai repede de grasime si murdarie.

Accesorii incluse pentru o utilizare completa – recipient masurare, palnie, racleta, suport material textil, perie mica metalica, perie mare din nailon, accesoriu perie normala, duza in unghi, instrument de razuire, adaptor pentru jet de abur, material textil, 2 bucati material microfibre triunghiular, glider pentru covor

Furtun extensibil pentru accesarea zonelor dificile – mopul este un aparat foarte versatil, cu o forma ergonomica si un furtun extensibil care sa faciliteze manevrarea usoara chiar si in cele mai dificile zone.

In plus, rezervorul pentru apa de 400 ml este ideal pentru curatarea rapida a zonelor de interes, fara sa mareasca prea mult volumul si greutatea mopului.

CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs: Mop cu abur
Tip alimentare: La retea
Culoare: Alb

CARACTERISTICI TEHNICE
Putere: 1500 W
Capacitate rezervor apa: 0.4 l
Timp de incalzire: 45 s
Greutate: 3.247 Kg