(TSA0046) MOP GALEATA 2 CUVE 7.5L NEW CLEAN R19 TEESA PROMO Mop Galeata 2 Cuve 7.5l New Clean R19 Teesa

LA ACEST PRODUS NU SE ACORDA DISCOUNT
Mop plat cu galeata cu 2 cuve

Mop cu galeata cu doua cuve Teesa New Clean R19

Convenabil, la indemana si extrem de eficient! Exact asa este mopul cu galeata cu doua cuve Teesa New Clean 19. Designul plat si capul pivotant faciliteaza curatarea podelei chiar si in locuri greu accesibile, cum ar fi sub canapea sau pat. Mai mult decat atat, constructia speciala a galetii face ca mopul sa nu aiba nevoie de multa apa, astfel incat poti fi sigur ca vei economisi timp si bani cu noul mop New Clean 19 de la Teesa!

Mop cu galeata cu 2 cuve

Curatare temeinica

Primul compartiment - WASH (SPALARE)- permite nu numai clatirea mopului. O fanta special conceputa colecteaza murdaria depusa pe microfibra, astfel incat sa nu o mai raspandesti in casa in timpul spalarii.

Mop plat cu storcator

Stoarcere eficienta

New Clean R19 de la Teesa este un mop cu storcator. Ce inseamna acest lucru? Deschiderea celei de-a doua cuve - DRY (USCAT) -te ajuta sa scapi de excesul de apa de pe mop. Totul cu o singura miscare a mainii!

 Mop plat din microfibra

Pentru orice fel de podea

Setul include doua huse moi din microfibra care vor functiona bine pentru curatarea tuturor tipurilor de podele. Un aspect important de mentionat este faptul ca rezervele de mop sunt atasate cu Velcro, astfel incat inlocuirea lor este foarte simpla si rapida.

Mop cu galeata de mici dimensiuni

Design subtire

Teesa se concentreaza pe solutii practice, motiv pentru care galeata de mop cu doua cuve New Clean R19 a fost proiectata in asa fel incat - in ciuda capacitatii de 7,5 l - sa nu ocupe mult spatiu de depozitare. Mai mult, manerul mopului este pliabil, ceea ce permite depozitarea acestuia in galeata.

Mop Teesa New Clean R19
Găleată cu 2 cuve : clătire și uscare
Material mop: microfibră
Capac rabatabil
Mâner de transport
Supapă de scurgere a apei
Lungime mâner: 128 cm
Capacitatea găleții: 7,5 l
Dimensiunile găleții: 28,5 x 21,8 x 40,8 cm
Dimensiuni mop: 12 x 33 cm
2 rezerve mop incluse în set