(RBA-6001) PERNA ORTOPEDICA PROFILATA SPUMA MEMORIE CU GEL REBEL A Perna Ortopedica Profilata Spuma Memorie Cu Gel Rebel A

LA ACEST PRODUS NU SE ACORDA DISCOUNT

Perna ortopedica Rebel Active

 

Odihneste-te cu adevarat si bucura-te de un somn linistit si revigorant in fiecare noapte! Perna ortopedica Rebel Active ofera un sprijin adecvat pentru cap si gat, indiferent de pozitia de somn.

Produs din spuma cu memorie
Uita de pozitiile incomode de dormit! Perna ortopedica profilata Rebel Active este realizata din spuma cu memorie, care se adapteaza perfect formei capului si gatului tau, oferind suport optim si reducand tensiunea musculara.

Gel de racire
Pentru un confort si mai mare, perna ortopedica RBA-6001 areinsertii din gel racoritor care ofera o senzatie de prospetime si racoare, mai ales in noptile fierbinti. Odihneate-te in racoarea placuta pentru a te revigora pe deplin si a te trezi odihnit.

Calitate superioara
Ceea ce distinge perna Rebel Active este calitatea sa excelenta. Husa exterioara este din bumbac si poliester, ceea ce garanteaza ca este moale si placuta la atingere. Husa interioara din poliester ofera protectie suplimentara impotriva abraziunii.

Personalizata pentru tine
Duritatea corespunzatoare de 45 pe scara Shore inseamna ca perna ortopedica RBA-6001 ofera suport ideal pentru spate, eliminand disconfortul si asigurand un somn relaxant.

Pentru un confort sporit
Husa detasabila si posibilitatea de a o spala in masina de spalat rufe faciliteaza curatarea pernei. Datorita acestui lucru, te vei putea bucura de prospetime pentru o lunga perioada de timp.
 

Material:
• Umplutură: spumă cu memorie
• Husa exterioara: 10% bumbac, 90% poliester
• Husa interioara: 100% poliester
Dimensiuni: 60 x 40 x 12 cm
Densitatea spumei: 45 kg/m3
Husa detasabila
Husa exterioară poate fi spălată la mașina de spălat
Duritate Shore: 45