(TSA3545-B) ROBOT BUCATARIE EASY COOK BLACK TEESA Robot Bucatarie Easy Cook Black Teesa

LA ACEST PRODUS NU SE ACORDA DISCOUNT

EASY COOK SINGLE

Iti place sa iti surprinzi oaspetii cu prajituri delicioase si alte gustari? Descopera o noua dimensiune a gatitului! Robotul de bucatarie Teesa Easy Cook Single te ajuta la pregatire si sa economisesti timp atunci cand faci prajituri sau creme.

Urmeaza-ti pasiunea

Prepararea mai multor feluri de mancare necesita multa munca si precizie. Easy Cook SINGLE are 6 moduri de viteza, deci, daca doriti sa bateti rapid albusurile de oua, sa pregatiti o crema delicata puteti adapta viteza in functie de felul de mancare preparat.

Pentru framantare

Nu va pierdeti energia cu framantarea manuala a aluatului. Robotul Teesa Easy Cook SINGLE are puterea de a va statisface toate asteptarile. Alege unul din cele trei capete incluse in set – carlig pentru aluat, tel si agitator, iar puterea motorului de 1400 W va face ca realizarea celor mai dificile preparate sa fie gata la timp.

Ordinea mai presus de toate

Nu lasati nimic sa va deranjeze atunci cand gatiti. Uita de resturile de aluat aruncat peste tot! Mentinerea curateniei in bucataria dumneavoastra este prioritatea noastra. De aceea, bolul din otel inoxidabil de 5,5 litri atasat robotului Teesa Easy Cook SINGLE, a fost echipat cu un capac suplimentar special, care mentine bucataria curata in timpul amestecarii.

In bucataria ta

Realizati inspiratia culinara intr-un stil original. Robotul de bucatarie de la Teesa va permite nu doar sa puneti rapid in practica toate ideile culinare, dar va da si o imagine profesionala bucatariei tale. Alege modelul care se potriveste cel mai bine in bucataria ta. Puteti alege dintre doua culori: alb si negru.


Funcții principale
6 moduri de viteză
Funcția de impuls
Acoperiți pentru a proteja împotriva stropirii
Bol detașabil din oțel inoxidabil
Mecanism de înclinare automată
Tampoane anti-alunecare
Posibilitatea spălării capacului în mașina de spălat vase
----------
Materiale folosite:
Carcasă: ABS
Bol și tel: oțel inoxidabil
Cârlig și agitator de aluat: aluminiu
----------
Parametrii tehnici:
Putere: maximă 1400 W
Robot: 5,5 l
Alimentare: 220-240 V; 50/60 Hz
Dimensiuni (unitate principală): 363 x 188 x 317 mm
Greutate (unitate principală): 3,9 kg
Lungime cablu: 1 m
----------
În set: robot, bol, capac, cârlig pentru aluat, bătător, tel