(D-DHM200MGC) ROBOT BUCATARIE MIXER SI TOCAT CARNE 2000W DAEWOO Robot Bucatarie Mixer Si Tocat Carne 2000w Daewoo

LA ACEST PRODUS NU SE ACORDA DISCOUNT
Capacitate tocare de 1.2 kg/min.
Masina de tocat a acestui produs va va usura munca datorita capacitatii sale de tocare de 1.2 kg/min ceea ce va ajuta la prepararea unei cantitati semnificative de carne intr-un timp scurt.

3 discuri de taiere
Discurile de taiere ale aparatului va ofera variante de tocare diferite, in functie de ceea ce doriti sa preparati. Veti putea folosi discul pentru tocare fina, medie sau grosiera.

Lame taiere inox
Lamele de taiere sunt foarte importante la o masina de tocat carne, de aceea lama din inox este special gandita pentru a oferi rezultate optime indiferent de consistenta carnii si de varianta dorita de tocare. Pentru o utilizare performanta si de lunga durata.

Putere maxima de 2000 W
Pentru prepararea retetelor dorite aveti nevoie de un aparat care sa va sustina in cele mai importante etape de pregatire. De aceea, puterea mare de 2000 W confirma performanta produsului, care va garanta rezultate excelente intr-un timp foarte scurt, dar si o omogenizare perfecta a ingredientelor.

6 trepte de viteza
Puteti seta una din cele 6 viteze disponibile in functie de consistenta si ingredientele folosite; astfel, aveti certitudinea ca puteti prepara compozitii diverse: creme delicioase pentru prajituri, sosuri pentru paste sau aluaturi pentru pizza sau placinte.

Capacitate bol de 5.5 litri
Bolul din inox are o capacitate de 5.5 litri, suficient de mare pentru prepararea unei cantitati semnificative de aluat, fara sa fie nevoie de mai multe transe. De altfel, atat cremele, cat si sosurile vor avea spatiu pentru a fi amestecate fara a stropi bucataria.

Accesorii incluse
Un aparat 2 in 1 cu care veti economisi spatiu in bucatarie datorita functionalitatii lui. Acesta vine la dumneavoastra cu accesorii de framantare, tel si paleta de amestecare detasabile si con pentru prepararea celor mai gustosi carnati in propria bucatarie.

Bol elegant si fiabil din inox
Pe langa aspectul estetic placut, bolul din inox al produsului are o constructie rezistenta si robusta pentru utilizarea acestuia in siguranta, iar datorita sistemului rotativ prepararea retetelor preferate va deveni o joaca.

Indicator de stare cu led – ON/OFF
Indicatorul cu led arata cu exactitate atunci cand aparatul este sau nu in functiune sau la ce treapta de viteza se afla. Usor de utilizat, acest aparat va deveni aliatul dumneavoastra preferat in bucatarie.

Picioruse din silicon tip ventuza
Piciorusele aparatului sunt realizate din silicon tip ventuza, oferind astfel stabilitate deosebita, indiferent de viteza aleasa. Gandit atat pentru siguranta dumneavoastra, cat si pentru prevenirea distrugerii aparatului.

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Mixer cu bol
Capacitate bol: 5.5 l
Material bol: Inox
Functii:
- Framantare
- Amestecare
- Tocare
- Mixare oua
Caracteristici cheie: Oprire automata
Continut pachet:
- 1 x Tel
- 1 x Paleta amestecare
- 1 x Carlig framantare
- 1 x Mixer cu bol
- 3 x Disc de taiere
Culoare: Rosu

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere: 2000 W
Tensiune alimentare: 220 V
Trepte de viteza: 6

DIMENSIUNI
Lungime: 37 cm
Latime: 21 cm
Inaltime: 32 cm
Greutate: 6.1 Kg