(KOM158632) SET MOP ULTRAMAX TURBO VILEDA Set Mop Ultramax Turbo Vileda

LA ACEST PRODUS NU SE ACORDA DISCOUNT
Mop rotativ Ultramat TURBO: Curățare ușoară, drenaj fără atingere
Curățarea cu mopul Ultramat Turbo nu necesită efort, precum și murdărirea și umezirea mâinilor. Mopul elimină 99% din bacterii doar cu apă. Dovedit prin teste efectuate de un institut independent, acreditat de teste microbiologice și imunologice.

Pardoseală curată - mâini uscate
Sistem rotativ de drenaj cu mop eficient. O sită profilată corespunzător asigură aplicarea ușoară a inserției și vă permite să obțineți conținutul de umiditate dorit al mopului. Mecanismul rotativ TURBO este durabil și confortabil de utilizat.

2 tipuri de microfibre Vileda
Fibrele albe asigură curățenia fără dungi și zgârieturi, chiar și pe cele mai delicate suprafețe. Fibrele roșii sunt excelente pentru a face față murdăriei și particulelor persistente fără a fi nevoie de detergenți.

Cu acuratețe și convenabil
Ultramat TURBO va curăța cu ușurință colțurile și locurile greu accesibile. Capul mobil al mopului vă permite să manevrezi cu ușurință mopul chiar și sub mobilier. Husa pentru mop Ultramat TURBO este atașată cu cleme și este ușor de îndepărtat. Se poate spala in mod repetat intr-o masina de spalat rufe la o temperatura maxima de 60 de grade.