(TSA5010) APARAT CURATARE FERESTRE SMOOTH TOUCH TEESA Aparat Curatare Ferestre Smooth Touch Teesa

LA ACEST PRODUS NU SE ACORDA DISCOUNT

Aparatul de curat ferestre SMOOTH TOUCH de la Teesa este necesar in orice casa. Dispozitivul te ajuta sa speli cu usurinta geamurile, precum si oglinda sau cabina de dus. Datorita accesoriilor prezente in kit vei curata rapid orice suprafata. Produsul este echipat cu filtru impotriva prafului si un cap special cu care poti incepe curatenia prin a aspira intai in spatiile dificil de deschis. Pe de alta parte, lichidul de pulverizare pentru spalat geamuri impreuna cu capatul special pentru curatare de care poti atasa o carpa te vor ajuta sa speli cu usurinta ferestrele. In kit exista si doua duze de marimi diferite care te ajuta sa aspiri apa direct in rezervorul incorporat, astfel vei putea sa stergi apa de pe orice fereastra, indiferent de dimensiune.

Vrei sa cureti suprafetele greu de ajuns? Aparatul de curatat ferestre Teesa iti vine in ajutor. Atat varful de spalat, cat si aparatul pot fi atasate la bratul lung. Astfel, nu mai trebuie sa te sui pe o scara ca sa speli geamurile inalte. Datorita SMOOTH TOUCH ferestrele tale vor fi perfect curate si fara urme.
Latime de lucru duza de aspirare: 28 cm / 17 cm
Capacitate rezervor de apa murdara: 150 ml
Rezervor apa: 160 ml
Putere: 12 W
Clasa de protectie: IPX4
Nivel de zgomot: 65 dB

Alimentare:
Alimentator AC/DC:
- Intrare: AC 100 ~ 240 V; 50/60 Hz
- Iesire: DC 5 V/ 1 A
Acumulator: 3,7 V; 2000 mAh
Durata de incarcare acumulator: pana la 3 ore
Durata de utilizare acumulator incarcat: pana la 40 minute

Greutate: 780 g
Dimensiuni (cm): 12.5 x 28 x 33.8

Continut colet:
- aspirator geamuri
- accesorii: duza aspiratie de 28 si 17 cm, pulverizator, rezervor apa/tub extensie, spalator cu laveta, laveta, maner, filtru praf, atasament aspirare
- incarcator
- manual utilizare